Tiktok Mavi Tik Nasıl Alınır ? Yöntemleri Nelerdir ?

Mavi tikler, sosyal medya kullanıcıları için oldukça önemli ancak sosyal medyada içerik üretenler ve markalar için daha fazla önemli. Doğal olarak tike daha fazla ihtiyaç duyuyorlar. Peki Tiktok mavi tik nasıl alınır ? mavi tik almak için kriterler nelerdir ? 

Tiktok mavi tik almak için belirli kriterler ve şartlar bulunmak da bu şartlar gerçekten çoğu kişinin bildiği kriterler fakat bu şartları yerine getirmek oldukça zahmetli bir iş. Şayet Tiktok'da mavi tik almak isterseniz yapmanız geren tek şey belirli bir rotada devamlı bir şekilde ilerlemek olacaktır.




Tiktok mavi tik almak için kriterler nelerdir ? 

Şimdi bilindiği gibi tiktok'da tik almak için başvuruda bulunamıyorsunuz. Tiktok ekipleri arka planda sürekli hesapları kontrol ederek belirlenmiş olan şartları yerine getiren hesapları onaylanmış hesap olarak göstermeye başlıyor.



Bu kriterleri genelde şu şekilde açıklıyorlar:

  • Düzenli takipçi artışı
  • Yükselen etkileşim oranı
  • Süreli İçerik üreten hesaplar
  • Diğer platformlardaki onaylanan hesaplar
  • Spam ( Şikayet ) olarak şikayet edilmeyen hesaplar
  • Bot bulunmayan hesaplar
Burada akıllarda soru işareti oluşabilir; Spam mavi tiki tehlikeye atar mı ? Spamın mavi tiki tehkikeye atması için çok yüksek bir spam sayısı mevcut olması gerekir. Yani mavi tik için göze fazla batmamanız lazım.  


Düzenli takipçi artışı:  Hesabınızın düzenli yada sürekli artan bir takipçi sayısına mevcutsanız büyük bir ihtimalle mavi tiki almış olursunuz. Tabii hesabınız tehdit eden bir kriter yoksa yani Tiktok mavi tik almanızı engelleyen faktörlerden bahsediyorum. Özelliklede bot hesaplar, bot hesapları bulmak tiktok için pek zor olmayacaktır. Kısaca bu alanda bot kullanmamaya bakın. 

Yükselen etkileşim oranı:  Stabil bir şekilde takipçi artışı yaratmayı başardıysanız bundan sonraki adım etkileşim oranınızın artmasıdır. Doğal organik takipçi bu oranı yükseltmeye yetecektir. Etkileşim oranı hakkında aklınızda soru varsa kısaca açıklayalım; Etkileşim oranı içeriklerinize gelen beğeni ve yorum sayısı oranı olarak açıklanır.

İçerik üreten hesaplar:  Tiktok'da trendler ve akınlar bitmez. Bu yüzden belilirli bir takipçi sayısından sonra içerikleri bir andan kesemezseniz. Sürekli trendlere uyun akımlara ayak uydurun. Bu size hem organik takipçinin ve mavi tiki almanıza yardım olacaktır.   

Diğer platformlardaki onaylanan hesaplar: Diğer sosyal medyalarda onaylanan bir hesabınız varsa ve bir markanız varsa takipçi sayısını, içerikleri, etkileşim oranını pek fazla önemseyeceklerini zannetmiyorum. Eğer böyle bir duruma sahip değilseniz. Diğer koşullara bakacaklardır.

Tiktok mavi tik nasıl alınır ? şartları genelde bu şekilde mavi tik almak için daha fazla bilgi almak isterseniz burayı ziyaret edin. Yazının kaynağı oradan alınmıştır. 


Share this

İlgili İçerikler

Latest
Previous
Next Post »

2 Comments

Yorum Yap
28 Aralık 2020 11:20 delete Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
avatar
16 Nisan 2021 20:33 delete Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
avatar

Yorumunuzu Takip etmek için 'Beni Bilgilendir Kutusunu' aktif ediniz.