TikTok Hesap Çalma: Nasıl yapılır ? Yöntemleri Nelerdir ?


Sosyal medyada gün geçtikçe daha popüler hale gelen, daha fazla geniş kitlelere hitap eden hatta diğer sosyal medyalarda, çekilen tiktok videoları çok fazla şekilde paylaşılıyor hale geldi. Bu kadar popülerlik kazanmakla doğru orantılı olarak tiktok hesapları da tehlikeye giriyor. "Tiktok Hesap Çalma Programsız" , "Tiktok Şifre kırma" gibi sorularda artmıyor değil. Buyurun o vakit Tiktok Hesap Çalma Nasıl Yapılır ?

TikTok'un çok fazla kişiye ulaşabilmesi sayesinde Tiktok Fenomenlerin hesaplarını tehlikeye giriyor. Geçmişteki örneklerden yararlanacak olursak birçok sosyal medyada birçok fenomenin hesapları çalındı veya hacklendi. Peki aynı olaylar TikTok içinde olabilir mi ?


TikTok Hesap Çalma Nasıl Yapılır ?

Aslına bakarsanız Tiktok hesap çalmak için yapabileceğimiz 3 seçenek var:

  • E-posta
  • Telefon numarası
  • Sosyal hesaplar

Normal bir hesap gibi e-posta hesabı ile beraber şifre girebiliyorsunuz yada telefon numarasından kod göndererek ve Sosyal hesaplara bağlama yaparak giriş yapılabiliyor.Yani önünüzde diğer sosyal mecralara göre daha fazla seçenek oluyor. Buda saldırı şansınızı artırıyor.

E-posta ile Tiktok Şifre Kırma

Muhtemelen eğer hesabın kayıtlı e-posta adresini biliyorsunuz. E posta üzerinden şifre kırabilirsiniz. eğer bilmiyorsanız sosyal mühendislik yöntemleri ile öğrenebilirsiniz. Birazdan sosyal mühendislik ile bölüme geçiyor olacağız. Şayet ne olduğunu bilmiyorsanız bağlantıdan öğrenebilirsiniz

O halde Tiktok Şifre kırma eyleminde nasıl bulunabiliriz ? E-posta hesabını ele geçirerek, buda ki basit bir işlem değil hatta oldukça zor bile denilebilir.Daha önceden yazmış olduğumuz Gmail hack nasıl yapılır yazısı size bu konuda yardımcı olabilir.

BruteForce Saldırıları

Bruteforce saldırıları ile TikTok hesap saldırılarından bulunabilirsiniz. Bruteforce saldırısı hakkında fazla bilgisi olmayanlar için kısa bir açıklama gerekirse:

Herhangi bir hesaba önceden belirlenmiş şifreler veya çok fazla kullanılan şifreler listesinden, hesaba program yardımı ile deneme yanılma şifreler denemesi yapılır. Program şifreyi bulursa size haber verir. Bu sayede şifresini bulmuş olursunuz. Fakat burada şöyle bir sorun var ki: çok fazla kombinasyon yüzünden program şifreyi çok geç bulabilir veya kolay bir şifresi varsa, hızlı da bulabilir. Bunu öngörmeniz mümkün değil !

Programı nasıl çalıştırmaya gelince terminal ile kullanabilirsiniz. bağlantıdan kaynak kodlarını indirip veya direk çekebilirsiniz.Buda belli seviye terminaller hakkında bilgi sahibi olmanız gerekebilir.

Sosyal mühendislik Saldırıları

TikTok çalma, telefon ile giriş yapabilme yönünden sosyal mühendislik gibi saldırılarını gayet açık hale geliyor. Sadece karşı taraf ile iletişim halinde olmanız ve karsıdan kodu almanız yeterli olacaktır. Aklınıza; "Tamamda neden bize kodu versin ki diyebilirsiniz" gayet normal fakat öyle yöntemler var ki muhtemelen karşıdaki kişi neler olduğunu bile anlamayacaktır ve size o kodu verecektir.

Bu ve buna benzer çok fazla Sosyal Mühendislik yöntemleri bulunmakta ve daha önceden yazmış olduğumuz Sosyal mühendislik yazısını yukarıda okumanızı tavsiye etmiştik. Yazıya giderek daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

TikTok Programları

3. parti yazılımlar size şayet tam program olarak sunuluyorsa bunun içinde art niyet arayın çünkü böyle yazılımlar genelde amacından saptırılır.Size isteğinizi yerine getirmesini beklerken size zarar verebilir. Bunlar genelde truva atı veya reklam virüslerini içinde saklar.Özellikle lisansı olmayan ve sahibi bilinmeyen uygulamalar ve programlarda bunlara rastlanılır

Yani "bu program şifre kırıyor al bunu kullan gibi" gereksiz sözlere inanmayın sonucunda neyle karşı karşı olduğunuzu bilmiyorsunuz. Bu ve buna benzer programları kullanmayın.

Son olarak herhangi bir kişinin hesabını tehlikeye atacak bir yöntem veya saldırı düzenlemeniz önerilmez. Bu arkasından duran sebebi ne olursa olsun kanunda bir sonucu vardır.Bu bilgiler, bilgi tavsiyesidir. Öneri veya saldırıları önermez !

Share this

İlgili İçerikler

Previous
Next Post »

13 Comments

Yorum Yap
Ferhat Düzen
26 Temmuz 2020 05:10 delete

Aynen admin doğru söylüyor Tiktok programları gibi aldatıcı şeyleri indirmeyin. Full telefona zarar.

Reply
avatar
Can yıldız
26 Temmuz 2020 11:23 delete

Bazıları güvenli ama o kadar kötü olmuyorlar

Reply
avatar
Adsız
31 Temmuz 2020 04:01 delete

Bende pek fazla güvenli olduğunu düşünmüyorum aslında

Reply
avatar
Adsız
29 Ağustos 2020 11:42 delete

Tiktok hesabını neden calsinlarkiçok saçma

Reply
avatar
6 Eylül 2020 03:35 delete Bu yorum yazar tarafından silindi.
avatar
Furkan yığın
6 Eylül 2020 03:38 delete

Tıktok hesabim sürekli ihlal ediliyor

Reply
avatar
6 Eylül 2020 04:01 delete

Merhaba Furkan, İhlal kelimesini biraz açar mısın ? belki yardımcı olabiliriz ?

Reply
avatar
Sabri Seçil
14 Eylül 2020 03:40 delete

Tiktok hesabının şifresini unuttum üstüne bide epostada bizde değil nasıl alırız ya bilen varmı bu yöntemlerle yapamam ben bir yardımcı olun.

Reply
avatar
Zim zak
26 Eylül 2020 14:54 delete

Alırsın ya herhalde bu kadar önemli mi ? Tiktokunuz

Reply
avatar
Berat king
8 Ekim 2020 09:49 delete

Tiktok satıyorum almak isteyenler ************* adresine bakabirler

Reply
avatar
9 Ekim 2020 01:58 delete

ABİLER TİKTOK HESABIMI N E POSTA TELEFON HİÇ BİŞİ YOK ŞİFRESİNİ UNUTTUM ÇALIP KAPATABİLECEK BİRİ VARMI YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK İYİ OLUR ÇOK KOMİK ERGENCE ŞEYLER YAPMISAM SİLEMİYORUM.

Reply
avatar
22 Ekim 2020 09:24 delete

Merhaba, Tiktok ile iletişime geçmenizi öneririz.

Reply
avatar

Yorumunuzu Takip etmek için 'Beni Bilgilendir Kutusunu' aktif ediniz.