En iyi Hacker Filmleri (Çarpıcı hacker filmleri)

Özellikle Bilgisayar döneminin başlamasıyla hayli dikkat çeken En iyi Hacker Filmleri izlerken yeri geldiğinde şaşırdığımız yeri geldiğinde korkutucu özellikleri ile korkutan Bilgisayar korsanı Filmleri olarak dikkat çekmiştir.

Sizler için İzlemeye değer Gelmiş Geçmiş  en iyi hacker filmleri yazısına yer verdik.

Bazı filmlerde önemli statüye sahip insanların online hesaplarını hackleyerek , bazılarında Siber katil olarak izleyicinin , izlenmeye değer  gelmiş geçmiş en iyi hacker filmleri olarak karşısına çıkmıştır. İzlenilmesi gereken en iyi hacker filmleri dünyada ve ülkemizde oldukça popüler olan en iyi hacker filmlerini tavsiye ediyor olacağız...

En iyi hacker Filmleri


  • Öldür.com ( Untraceable ) 

En iyi hacker filmleri sırasında Öldür.com bulunmaktadır. 2008 yılında yayınlanan filmde Hacker ve Siber Katil  konusunu çok iyi anlatmaktadır. Gizli servis ajanı ile Siber katilin oynadığı bu kedi fare oyununu anlatıyor. Siber katil kurbanlarını hedef alarak internette canlı şekilde işkence yaparak öldürmektedir. Siber katilin bir sonraki hedefi kendisinin peşinde olan gizli servis ajanı oluyor.



  • Siber Zorbalık ( Cyberbully ) 

hacker filmleri sırasında Siber Zorbalık bulunmaktadır. 2005 Yılında yayınlanan film tek oda da geçmektedir. Konusu ise , Genç bir kızın Özel fotoğrafları bir bilgisayar korsanın eline geçmektedir. Hacker , elindeki fotoğrafların internette paylaşmamasına karşılık onun emirlerini yerine getirmesini ister. Genç kızın kabul etmekten başka şansı yoktur. Gitgide zorlaşan emirlerden ve bu bilgisayar korsanından kendisini bir şekilde koruması gerekiyordur.



  • Snowden 

hacker filmleri sırasında Snowden bulunmaktadır. 2006 yılında yayınlanan film , Amerika hükümetinin ' güvenlik ' adı altında kişilerin e-postalarına , sosyal medya hesaplarına , Banka hesaplarına , cep telefonlarının bilgilerine mesajlarına hatta bilgisayar kameralarına kadar erişebildiğini öğrenen Edward Snowden bunların hepsinin gizli kanunlarla yapıldığını tüm dünyaya duyurur. Amerikan tarihinin gördüğü en büyük vatan haini ilan edilirken aynı zamanda da kahramana  dönüşecektir.



  • Kod Adı kılıçbalığı ( Swordfısh ) 

İzlemeye değer gelmiş geçmiş en iyi hacker filmleri sırasında Swordfısh  bulunmaktadır. 2001 yılında yayınlanan Hacker filmi , CIA'in hapisten yeni çıkan profesyonel bir hacker aracı ile büyük miktarda parayı iç etme girişimi konu alıyor Filmin ana fikri : Şifreyi biliyorsan , her şeye girebilirsin.



  • Ejderha Dövmeli Kız

Beğenilen en iyi Bilgisayar Korsanı filmleri konu alan 2002 yapımı olan Ejderha Dövmeli kız hayli dikkat çekici. Asılsız iddia ile suçlanan Mikael , adını temize çıkarmaya çalışır. Zengin bir İsveçli bir adam tarafından yeğenini ortalıktan kaybolması ile ilgili gerçekleri ortaya çıkarmak için görevlendirilen gazeteci ile  ' Hacker ' tanışmasıyla bugüne kadar olan cinayetleri aydınlatmaya çalışırlar.Ayrıca Film Ejderha Dövmeli kız romanından , sinemaya uyarlanmıştır.



  • Hacker ( Blackhat ) 

Bir sonraki sırada Hacker ( Film ) yer alıyor. Diğer Hacker filmlerine göre daha yakın tarihli olan film  konusu ise, Siber suç dünyasından , izinli bir mahkum ile onun Amerikalı ve Çinli ortaklarını merkezine alıyor. Los Angeles vb. yerlerde uzanan üst düzey siber suç ağını sinemaya taşıyor. 



  • Açık Pencereler ( Open Windows ) 

Açık pencereler ( Open Windows ) yer almaktadır. 2004 yılında vizyona giren filmin konusu,  Jill internette yapılan bir yarışmada kendisiyle bir akşam yemeği kazanmış olan Nick ile yemek yemeği reddeder. Ardından Nick'in bilgisayarını uzaktan ulaşarak her adımını izlemesini sağlar. Başta eğlenceli olsa da sonralarda ise bu iş baya sıkıcı hal almaya başlayacaktır.



  • Zor ölüm 4 

Hacker filmlerini konu alan Zor Ölüm 4 izleyicinin en beğendiği filmler arasında. 2007 yılında vizyona giren film, eski başarılı bir polis memurunu konu alıyor. Devlete bağlı güvenlik şirketinde bilgisayar korsanlarını takip ettiği bir işte çalışmaktadır. Tespit ettiği bir bilgisayar korsanın yakalamaya giderken çok büyük çeteye rastlamıştır.Fakat tehlike ve macera onu tekrar bulmaktadır.


  • Oyun (  Nerve )  

Bu Siber alemi konu alan film Hayli popüler ve beğenilen yapıt. Oyun ( Nerve ) sanal olarak oynanan doğrululuk - cesaretlik oyunu anlatıyor. Oyun gitgide zorlaşmaktadır. Sonralarda oyunu kimliği belirsiz olan kişiler tarafından yönlendirildiği fark ediliyor.Benim bizzat tavsiye edebileceğim bir film yapısında.



  • Ben Kimim ( Who AM I  ) 

Efsaneyi buraya bırakmazsak olmaz. Belkide en iyi hacker filmleri arasında Ben kimim, en çok bilenen filmler arsından 1 numaradır.Bilgisayar dahisi  Benjamin çocukluktan beri tanınan bir insan olmak ister. Max ile tanışmasıyla Benjaminin hayatı tamamen değişecektir.Grubun, ünlü bir hacker grubuna bulaşmasıyla heyecanlı ve tehlikeli macera başlıyor olacak.



Böylelikle ise en iyi hacker filmleri yazımızın sonuna gelmekteyiz.En iyi bilgisayar korsanı filmleri yansıtmış olduğumuz filmler hakkında düşünceleriniz bizim için önemli onları yorumda belirtmeyi unutmayın.

Başkasının Instagram Hesabını Kapatmak

Share this

İlgili İçerikler

Previous
Next Post »

Yorumunuzu Takip etmek için 'Beni Bilgilendir Kutusunu' aktif ediniz.